Ankara'da En İyi 10 Hamburgerci

Ankara'da En İyi 10 Hamburgerci
(Bonus: Vegan Hamburgerci ve sadece tavuk severlere özel hamburgerci önerisi )


1- Big Belly Burger 


ankara en iyi hamburgerci


Diğer burgercilerden farkı tüm hamburgerlerin dana kaburgadan yapılan 75+75 gr iki köfteden oluşması ve özel soslarla hazırlanması olan Big Belly Burgerlerinin ekmeklerine de bayılacaksınız! Önerimiz ise Güngörmez Şef burgerini mutlaka denemeniz. 

Şubeler: Ayrancı, Etlik, Balgat, Yaşamkent, Bağlıca, Demetevler, Eryaman, Batıkent

Çalışma Saatleri: 11.30 - 22.30


2- Piel Roja 


ankarada hamburgerci öneri


Özel hamburger ekmekleri ve farklı mekan konseptiyle diğer mekanlardan ayrılan Piel Roja tek şubesiyle Bilkent'te yıllardır ününü koruyor. 

Şube: Bilkent Ankuva Avm

Çalışma Saatleri: 11.00 - 00.00

3- Etmanyak Burger 


ankara burgerci öneri



Steak house konseptiyle açılan ilk şubenin ardından burger ve sosis üzerine bir şubesi daha açılan etmanyak burger'in özel burger köftelerini ve el yapımı özel soslarını mutlaka denemelisiniz. 

Şubeler: Farabi Sokak (steak house), Çayyolu (burger ve sosis)

Çalışma Saatleri: 12.00 - 21.30


4- Unique Burgers


en iyi hamburgerci ankara

Dana gerdan ve dana kaburga kullanılarak hazırlanan köfteleri, günlük taze ekmekleri, el yapımı sosları ve turşularıyla sizi karşılayacak olan Unique Burgers'te benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz! 

Şube: Bahçelievler 

*Pazar günleri kapalı.

Çalışma Saatleri: 11.45 - 21.00


5- 100 Burger

ankara burgerci tavsiyesi


Özel sosları, yumuşacık köftesi ve elma dilimi patatesleriyle Ankara'da hamburgerci deyince ilk akla gelen yerlerden biri olan 100 burger'e de bir şans verebilirsiniz. Az ama öz menü seçeneğinin sizi doyuracağına eminiz. 

Şube: Emek

Çalışma Saatleri: 12.00 - 21.00


6- Mamas Burger


ankara en iyi burgerci


Özel sosları, ev yapımı ekmekleri ve günlük taze köfteleriyle geniş ve doyurucu hamburger menüsü Mama's Burger'de sizi bekliyor! Ayrıca menüde cajun tavuk seçenekleri de bulunmakta. 

Şubeler: Hoşdere, Tunalı, Dikmen, Ümitköy, Çankaya, Bahçelievler, Ovacık, Batıkent (Atlantis Avm), 

Çalışma Saatleri: 12.00 - 22.30

7- Cezzar Steakhouse


ankara steak house hamburgerci

Bir diğer steakhouse konseptli burgerci olan Cezzar Steakhouse, 200gr burger köftesi ve füme ile hazırlanan doyma garantili özel burgerlerini muhteşem sunumlarla sizlere sunuyor. 

Şubeler: Balgat, Yıldız (Turan Güneş Blv.)

Çalışma Saatleri: 11.30 - 22.30

8- Big Bang Burger 


en iyi burgerci ankara

Doyurucu menüleri ile öne çıkan ve kampanyalı menü seçenekleri ile ekonomik fiyatlara doyabileceğiniz Big Bang burgerlerinin özellikle ekmeklerine bayılacaksınız. 

Eğer telefonunuza bigbang uygulamasını indirirseniz 10 burger siparişine 1 burger kampanyasından da yararlanabilirsiniz. 

*Vejetaryen burger seçenekleri de bulunmaktadır. 

Şubeler: Maidan Avm, Atlantis Avm, Gordion Avm, Bahçelievler, Bestekar, Çankaya

9- Hmbrgr


hamburgerci tavsiyesi ankara


"Anne burgeri" mottosuyla çalışan hmbrgr, sınırsız içecek ve sınırsız sos sunmasıyla diğerlerinden ayrılıyor. Özellikle anne patateslerine ve soslarına bayılacaksınız. Zincir bir hamburgerci olmasına rağmen hamburgerleri de butik hamburgercilerden farksız. Tek farkı daha ekonomik olması! Geniş menü seçeneğine ek olarak kendi hamburgerinizi de baştan oluşturabilirsiniz. 

Şubeler: Gordion Avm, Kaşmir Avm, Arcadium Avm, Cepa Avm, Ankamall Avm, Bilkent Center, Atakule, Tunalı, İncek, Batıkent, Bahçelievler, Ümitköy.

10- Farm Burger


en iyi burgerciler ankara


Gün geçtikçe ismi daha da duyulur hale gelen Farm Burger'in lezzetli burger ekmeklerine şans verebilirsiniz. Ayrıca yemekten sonra çay ikramı da bulunmakta. 

Şubeler: Cebeci, Çukurambar, Eryaman

Çalışma Saatleri: 11.00 - 24.00


-2 bonus-

11- Junk Vegan (Sadece Vegan Burger)



Listeye Vegan ve Vejetaryen bir seçenek de eklemesek olmazdı! Sadece hamburger değil neredeyse her yemeğin vegan altarnatifini bulabileceğiniz Junk Vegan'ın burgerini mutlaka denemelisiniz. 

Şube: Bestekar sok. 

12- Cajun Corner 




Tavuk severlere özel listeye eklediğimiz Cajun Corner'in geniş menüsünde bir sürü tavuk burger seçeneği bulabilirsiniz. Ayrıca 2-3 kişilik menü seçenekleriyle ekonomik fiyatlara doymanız mümkün. Neredeyse Ankara'nın her köşesinde bulunan Cajun Corner tavuk burger yemek istediğinizde ilk adres!  

Şubeler:  Cepa Avm, Sincan, Aşağı Eğlence, Pursaklar, Keçiören, Cebeci, Beşevler, Bilkent, Odtü, Etlik, Eryaman, Batıkent, Gölbaşı, Yıldız, Yaşamkent, Tunalı, Etimesgut, Kızılay, Yenimahalle




Ankara restoranları



Daha yeni Daha eski