İNTERNET KAMPANYALARI VE FİYATLARI

İnternet Kampanyaları ve Fiyatları 2021


Günümüzde internet hizmeti en önemli ihtiyaçlar arasında yer almaktadır. Özellikle pandemi süreciyle beraber  Evde internet kullanımı artmıştır. 
Bu süreçte internet hizmeti sağlayan firmalar çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. 
Herkesçe bilinen Türk Telekom, Turkcell Superonline gibi firmalar dışında kaliteli internet servis hizmeti sağlayan firmalarda mevcuttur.

Bu firmalar hem fiyat hem de internet çekim kalitesi açısından çeşitli kampanyalar sunmaktadırlar.

net galaksi internet kampanyaları, turk telekom internet kampanlyaları, turkcell internet fırsatları vodofone ev interneti en uygun paketler



Netgalaksi internet kullanıcıları için birçok kampanya sunmaktadır.


netgalaksi 2 katı hız kampanyası 2021 internet kampanyaları

Bazı paketlerde mevcut hızın 2 katı yüksekliğinde hız sağlanmaktadır. Türkiye nin tüm bölgelerinde bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve iletişim için Netgalaksi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




Türk Telekom İnternet Kampanyaları
Turkcell Superonline İnternet Kampanyaları
Vodofone Ev İnterneti Fırsatları
En uygun ev interneti kampanyaları


Bu yayın advertorial içeriktir.

1 Yorumlar

  1. Valla arkadaşlar TTnet,Türknet,TBTnet ‘i kullanırken yaşadığım problemleri burada da yaşadım fakat Netgalaksi bana farklı olarak şunu yaptı Teknik birimden biri aradı ve yaklaşık 25 dakika kadar konuştuk bana problemin neden kaynaklığını nasıl çözüleceğini anlattı elektrikçi çağırdım aradım çağrı merkezini teknik birinden dönüş istediğimi söyledim 2-3 dk kadar döndüler elektrikçiyle konuşmalarını istedim Adamlar elektrikçiye işini öğrettiler :D :D neticesinde şuan 75 mbps fiyat ödüyorum 72-73 mbps civarında hizmet alıyorum Bakalım henüz başka sorun yaşamadım Fakat genel izlenmi oldukça iyi ve ilgili bir firma oldukları yönünde bakalım daha 3 aylık abonesiyim göreceğiz

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski